Fjallraven

Filters
27 ProductenPagina 1 van 2

Het iconische merk Fjällräven behoeft weinig toelichting. Immers, de groene kleding met het (pool)vosje is een veel gezien merk in de jachtwereld. En zeker ook bij andere outdoor activiteiten wordt de kleding veel gedragen.

Fjallraven is ontstaan zoals veel merken. De oprichter Ake Nordin ontwikkelde thuis een comfortabele rugzak met veel bergruimte en een goed draagcomfort in het Zweedse dorp Örnsjöldsvi.

Na verloop van tijd is het productaanbod uitgebreid met jassen, broeken en veel meer keuze in rugzakken. Maar ook andere outdoorproducten als tenten en slaapzakken zijn ontwikkeld en geïntroduceerd. 

Een van de sterke punten van Fjallraven is de zelf ontwikkelde G1000 stof. Deze stof is speciaal ontwikkeld door Fjallraven om de waterwerendheid van de kleding te vergroten. Naast dat de kleding door wax waterdicht te maken is, is de G1000 stof ook prettig stil. En de G1000 stof is sterk, door de polyester componenten die erin verwerkt zijn (65%). 

Wil je alles weten over de G1000 stof van Fjallraven die in de jachtbroeken gebruikt wordt? Kijk dan op de site van Fjallraven.