Verzenden & retourneren

Verzending via PostNL
Verzending van de pakketten doe we via PostNL. Deze transporteur biedt veel mogelijkheden èn zekerheden voor jou als klant, maar ook voor ons als leverancier.

Kosten verzending
Bezorging in Nederland is voor webbestellingen boven de €100,- gratis. Met uitzondering van Hubertus hondenvoer. Hier wordt €15,- voor gerekend. Daaronder betaal je een bedrag van € 8,-. Voor het buitenland gelden andere tarieven. Voor Belgie zijn webbestellingen boven de €125,- gratis, daaronder zijn de verzendkosten €15,-. De kosten worden altijd weergegeven tijdens het bestelproces.

Niet thuis bij aflevering
Ben je niet thuis wanneer PostNL uw pakket komt bezorgen? Dan geven we je pakket af bij de buren. Of bij een PostNL-punt in de buurt. PostNL laat dit via hun app aan je weten, helaas laten ze geen 'niet thuis kaartjes' meer achter.  

Goed om te weten: PostNL bewaart je pakket een week op het PostNL-punt. Daarna gaat het terug naar Hemker&Bekking.

Bestelling ophalen
Natuurlijk kun je ook de bestelling ophalen in onze winkel in Twello. Geef dit aan bij je bestelling, dan sturen we een bericht zodra het klaarligt.

Vragen over levering
Heb je andere vragen of is iets niet duidelijk kun je mailen met [email protected] of stuur een app.

Retouren
Heb je iets besteld dat toch niet helemaal aansluit bij je verwachting? Past het niet goed? Dan mag je deze artikelen natuurlijk retour sturen (binnen 30 dagen en voorzien van alle originele labels etc). Wil je ons wel even informeren dat je een retour stuurt?

Zodra de retour bij ons binnen is, verzenden we het gewenste alternatief of betalen we jouw bestelling terug. De kosten voor het retourneren zijn voor de klant.

Meerdere artikelen met verschillende levertijden gekozen?
Dat kan natuurlijk. We verzamelen jouw bestelling dan en verzenden deze zodra alles compleet is.