Optiek Orientatie Avond

Twijfel jij ook welke verrekijker het beste bij jouw praktijk past? Welke vergroting, lensdiameter moet je nu kiezen? En welk budget moet je aan denken? Zie je door de bomen het bos niet meer? En wil je bij een volgende wandeling, aanzit of berstocht wel het juiste materiaal bij je hebben? Kom dan naar een Optiek Oriëntatie Avond van Hemker&Bekking.

De Optiek Oriëntatie Avond (OOA) is bedoeld voor mensen die ook 'oh zit dat zo' willen zeggen na vakkundige uitleg. Die 'ah' zeggen wanneer ze de optiek optimaal gebruiken. Maar hoe ziet zo'n OOA er nu eigenlijk uit?

We starten om 18.00 op een parkeerplaats van een mooi Veluws bos. Daar ontvangen we je graag met een kop koffie, thee en wat lekkers. Er is een deskundige uitleg over de basics van optiek en aansluitend gaan we een stuk wandelen, 1-1,5 uur. Natuurlijk trachten we wild te spotten met de demo kijkers. Dus hou daar rekening mee met je kleding en schoenkeuze.

Rond 19.30 verplaatsen we ons vanaf de Parkeerplaats naar een knusse wildhut. Rond het vuur hebben we wat hapjes en drankjes voor je klaar staan. Dit wordt verzorgd door het team van wildpraat.nl. Natuurlijk zijn de optiek-experts daar ook. Er wordt nog wat meer uitleg gegeven en er is uitgebreid de mogelijkheid om door diverse warmtebeeldkijkers te kijken. Naast uitleg en testen is er natuurlijk gewoon gelegenheid kennis te maken met de andere deelnemers en mooie ervaringen uit te wisselen.

Rond de klok van 22.00 is het evenement ten einde.

Om iedereen goede en persoonlijke uitleg te geven, hebben we maximaal 15 plekken. We vragen een eigen bijdrage van 25 euro per persoon. Reken maar dat dit het waard is. Je gaat naar huis met een mooie ervaring, hebt genoten van lekkere hapjes en drankjes en je ontvangt een kortingsbon voor de aanschaf van optiek bij Hemker&Bekking. Om je in te schrijven stuur je een mail naar ons. Vermeld met hoeveel mensen je wilt komen en je 06 nummer. Een betaalverzoek volgt dan op korte termijn. Via de link bij de betreffende datum maak je een mailtje.

Als de avond vol zit, is de link 'uitgezet'. Mocht je later dan 48 uur van tevoren af moeten zeggen, kan het bedrag niet meer gerestitueerd worden, wel blijf je recht houden op het betreffende bedrag als korting op de aanschaf van optiek.

Kom je ook? En zeg je tijdens je volgende wandeling of aanzit ook 'Oh, ah' met je nieuwe kijker?

De eerstvolgende Optiek Oriëntatie Avond is op;

Datum nog niet gepland. Wil je op de hoogte gehouden worden? Stuur ons een berichtje!