Optiek Orientatie Avond

Twijfel jij ook welke verrekijker het beste bij jouw praktijk past? Welke vergroting, lensdiameter moet je nu kiezen? En welk budget moet je aan denken? Zie je door de bomen het bos niet meer? En wil je bij een volgende wandeling, aanzit of berstocht wel het juiste materiaal bij je hebben? Kom dan naar een Optiek Oriëntatie Avond van Hemker&Bekking.

De Optiek Oriëntatie Avond (OOA) is bedoeld voor mensen die ook 'oh zit dat zo' willen zeggen na vakkundige uitleg. Die 'ah' zeggen wanneer ze de optiek optimaal gebruiken. Maar hoe ziet zo'n OOA er nu eigenlijk uit?

We kiezen er ditmaal voor om een inloopavond te organiseren. Vanaf 19.00 ben je welkom, komt 21.00 je beter uit, dan is dat ook prima. We ontvangen we je graag met een kop koffie, thee en wat lekkers. Er is een deskundige uitleg over de basics van optiek door specialisten van Pulsar en Hikmicro. Op de locatie is volop de mogelijkheid de kijkers te testen, er is garantie op roodwild.

Om te zorgen voor voldoende koffie, thee en borrel willen we je vragen om jouw komst aan te kondigen. Dat kan met een korte mail via ons contactformulier. Vermeld svp met hoeveel mensen je komt, en als je al een inschatting hebt van het aankomst-tijdstip is dat ook welkom. Aankomst uiterlijk om 21.00. Na aanmelding ontvang je een mail met locatiegegevens.

De eerstvolgende Optiek Oriëntatie Avond is op;

woensdag 17 april -> 19.00 - 22.00

Zien we je dan?