Ridgeline

Filters
14 ProductenPagina 1 van 1

Al ruim 25 jaar produceert Ridgeline (Nieuw Zeeland) waterdichte kleding voor jagers en buitenmensen. Ridgeline gelooft dat buitenavonturen bijdragen aan je persoonlijke ontwikkeling. En de weersinvloeden kunnen fors zijn, hun kleding helpt je er tegen bestand te zijn.

De kleding van Ridgeline kenmerkt zich dan ook door een hoge waterdichtheid, stevig ademend vermogen, een ruime fit en robuuste materialen. Niet voor niets maken ze al hun jassen ook in een anorak oftewel smock versie. Want hoe verder het aantal ritsen beperkt wordt, hoe minder kans op lekkage een jas (of broek) heeft.

Ridgeline gelooft in de kwaliteit van hun jachtkleding. Ze geven dan ook een garantie van 2 jaar op fabricage fouten. Slijtage is natuurlijk uitgesloten van garantie, wanneer jouw onbeschadigde jas lekt, helpen we je graag in de garantieperiode.

De jassen, broeken en andere jachtkleding van Ridgeline zijn van stoffen en kleuren gemaakt die zich onderscheiden van andere merken. Ook voor actieve voorjagers is de Ridgeline kleding buitengewoon geschikt. Zowel tijdens de hondentraining, hondenwedstrijden als ook in de praktijk.