Nature-VERKLEIND-1
Service

Bezorgen en Afhalen

Verzending via DHL
Verzending van uw pakketten geschiedt via DHL. Deze transporteur biedt meer mogelijkheden èn zekerheden voor u als klant, maar ook voor ons als leverancier.

Kosten verzending
Bezorging in Nederland is voor webbestellingen boven de €50,- gratis. Met uitzondering van Hubertus hondenvoer. Hier wordt €10,- voor gerekend. Daaronder betaalt u een bedrag van € 5,75. Voor het buitenland gelden andere tarieven. Voor Belgie zijn webbestellingen boven de €100,- gratis, daaronder zijn de verzendkosten €10,-. De kosten worden altijd weergegeven tijdens het bestelproces.

Niet thuis bij aflevering
Bent u niet thuis wanneer DHL uw pakket komt bezorgen? Dan vindt u een kaart in de brievenbus met het volgende bezorgmoment. Wilt u een ander moment of locatie kiezen? Gebruik de bezorgcode op de kaart en uw postcode om een andere bezorgoptie te kiezen. Dit kan u opgeven tot 23.59 uur op de dag dat ze bij u langs zijn geweest.

 1. Uw pakket op een DHL Parcelshop afhalen
  Het pakket afhalen op een moment dat het u uitkomt? Kies dan voor aflevering op een DHL Parcelshop. DHL biedt de keuze uit vijf DHL Parcelshops in de buurt van uw afleveradres. Wanneer het pakket is aangekomen ontvangt u een e-mail dat het pakket afgehaald kan worden.
   
 2. Uw pakket bij de buren laten bezorgen
  Wanneer u weet dat u niet thuis bent wanneer DHL het pakket komt aanbieden, maar één van de buren wel thuis is, kunt u voor deze optie kiezen. De bezorger levert het pakket dan af bij uw buren.
   
 3. Uw pakket op een ander moment laten leveren
  U kiest voor deze optie wanneer u het pakket op een andere dag of tijd, anders dan aangegeven op de kaart van de bezorger, wil laten bezorgen. Dit kan dan op werkdagen natuurlijk ook in de avond of op zaterdag overdag.

Bestelling ophalen
Natuurlijk kunt u ook uw bestelling ophalen in onze winkel in Twello. Graag ontvangen wij van u bericht als u een product bij ons op wilt halen. Dan krijgt u van ons een e-mail met daarin de leveringsdatum.

Vragen over levering
Heeftt u vragen over DHL, kijk dan op hun site via www.dhl.nl 
Heeft u andere vragen of is iets niet duidelijk kunt u mailen met twello@hemker-bekking.nl

 

Betaalmogelijkheden

Bij Hemker en Bekking kunt u met IDEAL, Mastercard/Creditcard/Visa  en door overboeking betalen. Het is ook mogelijk om uw producten af te halen en in de winkel af te rekenen.

Voor uw betalingen kunt u gebruik maken van de volgende gegevens:
Rabobank Twello 36.28.15.461

Voor betalingen uit het buitenland:
IBAN: NL70 RABO 0362 815461
BIC: RABONL2U

 

30 Dagen retourrecht

Bij Hemker en Bekking heeft u 30 dagen retourrecht. Binnen deze retourperiode kunt u het artikel, in volledige nieuwstaat en met originele toebehoren terugsturen. Wanneer u artikelen wilt retourneren, kunt u eenvoudig een mailtje sturen naar Twellol@hemker-bekking.nl. Vermeld uw ordernummer in het onderwerp van uw e-mail voor een snelle afwikkeling. Geef in uw bericht aan wat u wenst te retourneren en of u dit wenst te ruilen of te laten crediteren. Wij sturen u per e-mail dan de retourprocedure.

Wanneer u een product retourneert omdat het product niet past of niet aan uw verwachtingen voldoet, dan zijn de retourkosten voor eigen rekening. Mocht er een verkeerd of beschadigd product worden geleverd dan kunt de producten gratis retourneren.

Neem voor de retournering contact met ons op via twello@hemker-bekking.nl of via 0571-276 522