Bushnell Legend L 10x42 5-10 werkdagen
Artikelnummer: 198842-5048

Omschrijving

De Legend is vernieuwd en hoe! De Legend is nu in drie verschillende types te verkrijgen de E serie, de L serie en de M serie. Zo is er een verrekijker voor iedereen. De prijs-kwaliteitsverhouding is erg sterk van de Legend series, omdat de verrekijkers zijn voorzien van de nieuwste technieken en tegen een scherpe prijs worden aangeboden. 

Dankzij de 10x42 vergroting is dit een ideale kijker voor het spotten van wild. Door de vergroting is het wild zo in beeld. De Legend L serie is voorzien van een HD Rainguard coating, zodat de verrekijker in ieder weertype kan worden gebruikt zonder te beslaan. De magnesium behuizing zorgt voor duurzame en een lichte verrekijker. De verrekijker heeft een rubberen afwerking zorgt voor een goede grip en maakt de verrekijker stootbestendig. De lenzen hebben een mulicoating ondergaan, waardoor de lichttransmissie en contrast optimaal is. De L serie is verder voorzien van een ED Prime Glass, hierdoor is het contrast en kleurresolutie verder geoptimalisseerd (ook in situaties met minder licht). Tevens heeft de Legend L seire een handige diopter verstelring met lockfunctie.

Als u voor een maximale vergroting gaat kies dan de 10x42 uitvoering. Wilt u de verrekijker meer in de schemering gebruiken, kies dan voor de 8x42 uitvoering.

De Legend L wordt geleverd met:

  • Oculairdoppen
  • Objectiefdoppen
  • Draagkoord
  • Draagtas
  • Microvezel lensdoek

WEB ONLY

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen.

Voorraad:0
Prijs is inclusief BTW
€ 499,00

"De winkel voor de buitenmens ..!"