Aigle Parcours Stream Lieslaars 36
Artikelnummer: 84288-5367

Omschrijving

Hoge rubberlieslaars, de Parcours Stream van Aigle. Deze lieslaars van het authentieke merk Aigle is een hooge rubberen laars ideaal voor in het water. De laars is gemaakt van natuurrruber en heeft de unieke ant fatique zool van Aigle. Deze zool bestaat uit drie lagen en verhoogd het comfort, demping, stabiliteit en hiermee verminderd het vermoeidheidsklachten van het lichaam. De laars heeft een een speciale antibacteriële voering die geurtjes tegen gaat en vocht zo snel mogelijk afdrijft.

Boven aan de laarzen zijn gespen met elastische band bevestigd om de laarzen vast te kunnen maken. De hoogte van een maat 38 is 72cm. 

Deze laarzen worden handgemaakt in Frankrijk. 

Onderhoudsadvies rubberlaarzen:

Wij adviseren om rubberlaarzen te verzorgen met een daarvoor bedoelde rubberlaarzen spray. Een spray verzorgt en gaat uitdroging van de rubberlaars tegen. Wanneer de laars veel is gebruikt, wat droger/minder vet aanvoelt of voor een langere tijd niet gaat gebruiken is het verstandig om de laarzen te verzorgen. Ten eerste maakt u de laars met een vochtige doek schoon. Ten tweede laat u de laars drogen. Ten derde sprayt u de laars is met een rubberlaarzen spray. Ten slotte wrijft u met een schone doek de laarzen in. Zo zijn uw laarzen goed verzorgd en beschermd.

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen.

 

Voorraad:0
Prijs is inclusief BTW
€ 289,00

"De winkel voor de buitenmens ..!"