Aigle Parcours Iso 2 36
Artikelnummer: 85015-5354

Omschrijving

De rubberlaars voor op de koudere dagen, de Aigle Parcours Iso 2. Deze rubberen laars van het authentieke franse merk Aigle is gemaakt van natuurrruber en gevoerd met 5mm neopreen. De Parcours Iso 2 onderscheidt zich door zeer comfortabel zool. Aigle noemt dit de “Anti Fatique zool””. De zool die bestaat uit drie lagen materiaal zorgt voor extra comfort, meer stabiliteit, extra demping, vermindert vermoeidheidsklachten en is hierdoor ook uitermate geschikt voor langere tochten.

De binnenvoering van de Aigle Parcours Iso 2 is gemaakt van een 5 mm dikke laag Neopreen. Danzkij deze voering houden de laarzen uw voeten warm in koude omstandigheden. De Neopreen verstevigt tevens de laars en voelt comfortabel zacht aan. Aan de bovenzijde van de rubberlaars is een gesp met strap bevestigd om het aan- en uittrekken van de laars te vergemakkelijken en de Parcours Iso optimaal passend te maken aan de kuit. Zo is de laars ook geschikt voor de wat grotere kuit.

Onderhoudsadvies rubberlaarzen:

Wij adviseren om rubberlaarzen te verzorgen met een daarvoor bedoelde rubberlaarzen spray. Een spray verzorgt en gaat uitdroging van de rubberlaars tegen. Wanneer de laars veel is gebruikt, wat droger/minder vet aanvoelt of voor een langere tijd niet gaat gebruiken is het verstandig om de laarzen te verzorgen. Ten eerste maakt u de laars met een vochtige doek schoon. Ten tweede laat u de laars drogen. Ten derde sprayt u de laars is met een rubberlaarzen spray. Ten slotte wrijft u met een schone doek de laarzen in. Zo zijn uw laarzen goed verzorgd en beschermd.

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen.

 

Voorraad:0
Prijs is inclusief BTW
€ 199,00

"De winkel voor de buitenmens ..!"