Aigle Parcours 2 36
Artikelnummer: 84207-5326

Omschrijving

Deze rubberen laars van het authentieke franse merk Aigle is gemaakt van natuurrruber. De Parcours 2 onderscheidt zich door zeer comfortabele zool. Aigle noemt dit de “Anti Fatique zool”. De zool die bestaat uit drie lagen materiaal zorgt voor extra comfort, meer stabiliteit, extra demping, vermindert vermoeidheidsklachten en is hierdoor uitermate geschikt voor langere tochten.

De binnenvoering van de Aigle Parcours 2 is gemaakt van een sneldrogend en anti-bacteriele laag, zo worden geurtjes tegen gegaan en kan transpiratie zo snel mogelijk worden afgedreven. De laars is door de voering goed te dragen tijdens mildere weerstomstandigheden zoals in de lente, zomer en de herfst. Wanneer het quick daalt richting het vriespunt kun u beter kiezen voor laarzen met een neopreen voering.

Zie hier de officiele clip van de Aigle Parcours.

Onderhoudsadvies rubberlaarzen:

Wij adviseren om rubberlaarzen te verzorgen met een daarvoor bedoelde rubberlaarzen spray. Een spray verzorgt en gaat uitdroging van de rubberlaars tegen. Wanneer de laars veel is gebruikt, wat droger/minder vet aanvoelt of voor een langere tijd niet gaat gebruiken is het verstandig om de laarzen te verzorgen. Ten eerste maakt u de laars met een vochtige doek schoon. Ten tweede laat u de laars drogen. Ten derde sprayt u de laars is met een rubberlaarzen spray. Ten slotte wrijft u met een schone doek de laarzen in. Zo zijn uw laarzen goed verzorgd en beschermd.

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen.

 

Voorraad:0
Prijs is inclusief BTW
€ 135,00

"De winkel voor de buitenmens ..!"