Thermo function TS 200 Lange onderpantalon (light) S
Artikelnummer: 220 20 200-2701

Omschrijving

Lange onderpantalon met split.

Verkrijgbaar in de maten S t/m 3XXL in donkergroen.

Thermo function ondergoed is ideaal voor mensen die veel tijd buiten zijn.
Thermo function is gebaseert op een multilayer principe en goed doordacht tijdens meer dan 20 jaar van een actief leven.
De stof bestaat uit een vertikale tunnelribbel van Polypropyleen aan de binnenkant en een gladde katoen aan de buitenzijde. Dit betekent dat vocht snel wordt opgenomen en wordt afgevoerd naar de bovenlaag waar het kan verdampen. Op deze manier blijft het lichaam dus droog en warm. De unieke pasvorm en de plat afgewerkte naden maakt het geheel flexibel en comfortabel te dragen.
Polypropyleen is een ultra-licht, niet allergisch materiaal dat uitstekend gewassen kan worden op hogere temperaturen. Door het unieke twee lagensysteem isoleert Termo function TS 400 tot 50% beter dan een gewoon katoenen shirt, ook als het nat is.

Samenstelling Termo function TS 400: 65% Polypropyleen, 25% Katoen en 9% Lycra. (Boorden: 95% Polypropyleen en 5% Lycra)

Termo function TS 200 heeft dezelfde werking als de TermoSwed Plus maar is dunner en dus minder warm en Termo function 200 heeft geen Lycra (m.u.v. de boorden) en is dus geen stretch materiaal.
Samenstelling Termo function TS 200: 52% Polypropyleen, 48% Katoen en 9% Lycra. (Boorden: 95% Polypropyleen en 5% Lycra)

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen.

 

Voorraad:0
Prijs is inclusief BTW
€ 45,00

"De winkel voor de buitenmens ..!"