Vragen? Bel of mail de klantenservice: 0571-276 552 / twello@hemker-bekking.nl

Mijn bestelling

Items: 0
Prijs: €0,00

Disclaimer

header_deer_hb

Disclaimer

Deze webwinkel is met de meeste zorg samengesteld. Toch kan het voorkomen dat fabrikanten hun producten (onaangekondigd) enigszins wijzigen, aanpassen of uit de collectie nemen.

Sommige kleuren kunnen fototechnisch gezien niet geheel natuurgetrouw worden weergegeven. Het kan daarom voorkomen dat de kleuren van het door u bestelde product afwijken van wat u in de webwinkel hebt gezien.

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden. Aan prijsverschillen in de winkel of webwinkel kunnen geen rechten ontleend worden.Met het plaatsen van uw bestelling verklaart u nadrukkelijk deze verkorte voorwaarden te hebben gelezen en accoord te zijn met de inhoud ervan.

Privacy verklaring

Hemker en Bekking gebruikt uw klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt hebt: het zo goed mogelijk verwerken van uw orders en u zo goed mogelijk informeren over marktontwikkelingen.

Hemker en Bekking verspreidt voor dit laatste doel een e-mail nieuwsbrief. U kunt zich inschrijven voor de nieuwsbrief via de website of tijdens het bestelproces. Iedereen die geen prijs stelt op deze email-nieuwsbrief kan zich hiervoor afmelden door een e-mail te sturen naar webwinkel@hemker-bekking.nl.

Hemker en Bekking verstrekt uw persoonlijke gegevens, en meer in het bijzonder uw emailadres, NIET aan derden, tenzij met uw uitdrukkelijke toestemming. U kunt uw geregistreerde gegevens inzien, wijzigen en verwijderen via het inlogscherm met behulp van het u toegezonden registratienaam en wachtwoord.