Vragen? Bel of mail de klantenservice: 0571-276 552 / twello@hemker-bekking.nl

Mijn bestelling

Items: 0
Prijs: €0,00

Algemene Voorwaarden

header_deer_hb

Leest u onderstaande leveringsvoorwaarden goed door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Leveringsvoorwaarden:

Webwinkel bestellingen worden na betaling geleverd. U kunt direct betalen via IDEAL of voor de mogelijkheid "vooraf betalen" kiezen. IDEAL: Als u kiest voor IDEAL betaling, kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direkt gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Vooruit betalen: als u vooraf betalen kiest krijgt u een factuur per mail en wordt u geacht uw betaling over te maken op het volgende bankrekeningnummer, raborekening 36.28.15.461 t.n.v. H&B Twello. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, verzenden wij de bestelde goederen. Met bestellingen in Nederland onder de € 50,00 verplicht u zich tot het betalen van verzendkosten, ook al wordt de zending retour gestuurd. Bij eventuele naleveringen dragen wij de verzendkosten (tenzij anders vermeld). Zodra een pakket door ons bij het postkantoor is aangeboden, bent u aansprakelijk voor het pakket. Voor onze klanten uit het buitenland geldt op dit moment dat men alleen nog maar kan kiezen uit de optie "vooruit betalen". Verzendkosten

Voor bestelling onder € 50,00 zijn de verzendkosten €5,99. Bestellingen boven € 50,00 worden in Nederland zonder verzendkosten verstuurd. Uitzonderingen hierop zijn de wapenkluizen en de hoogzitten. Hier worden aparte verzendkosten voor berekend. Deze worden bij het artikel vermeld.

Overige verzendkosten op aanvraag.

Reclames of retourneringen van nieuwe producten binnen 7 dagen na ontvangst van uw pakket, met als voorwaarde dat het product of de producten onbeschadigd zijn en in originele verpakking met de product -cq. informatielabels en prijskaartjes nog bevestigd aan het artikel. Van DVD’s en CD’s mag de verzegeling/verpakking niet verbroken zijn. Tevens moet de (kopie)factuur bijgevoegd zijn. Bij retourzendingen uw bank -of girorekeningnummer vermelden zodat wij, als aan bovenstaande voorwaarden zijn voldaan, u uw aankoopbedrag minus de verzendkosten kunnen terugstorten. Eventuele terug storting van aankoopbedrag zal binnen 3 weken worden uitgevoerd.

In geval van klachten tijdens het gebruik van een product (binnen de (wettelijke) garantieperiode), moet het product zo spoedig mogelijk, met opgave van de klacht en originele aankoopbon/aankoopfactuur aan ons worden toegezonden of gebracht. Wij zullen dan proberen uw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Indien u ons geen aankoopbon/aankoopfactuur kunt overleggen, kunnen wij uw klacht niet in behandeling nemen.

Alle aan ons gerichte zendingen (dus ook retourzendingen) moeten voldoende gefrankeerd zijn. Niet of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden door ons niet aangenomen.